Allmänna villkor

Ångerrätt och retur:

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Returnerar du en oanvänd vara med eventuellt tillhörande etiketter och förpackning inom 14 dagar återbetalas hela beloppet. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat den mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dess egenskaper eller funktioner, kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

Vi tar inte ut någon returavgift när du returnerar men du betalar själv för frakten tillbaka enligt gällande portotabell.

Om du vill göra en retur kontaktar du oss via info@laurentsio.com alternativt använder Konsumentverkets standarsformulär för ångerrätt.

Returadress:

Laurentsio Pettersson
Kapten liljas väg 21
386 90 Färjestaden

Leverans:

När vi har registrerat din betalning levereras varorna på 1-2 vardagar.

Fakturaköp:

Enligt svensk och internationell lag ska man begära personnummer för privatpersoner och organisationsnummer för företag i samband med fakturaköp. För vår firma gäller betalningstiden 20 dagar och 12 % dröjsmålsränta för fakturor som inte betalats in efter 30 dagar. Kreditupplysningar kan ske. Vi säljer obetalda fakturor till Fakturabörsen efter 40 dagar.

Föreläsningar:

Kontrakt skickas efter överenskommelse om priset. När båda parter undertecknat kontraktet är bokningen bindande vilket innebär att om arrangören avbokar föreläsningen betalas halva arvodet + 25 % moms.

Prisexempel:

5000:- i arvode + 25% moms = 6250:- Vid avbokning av arrangören faktureras 2500:- + 25% moms = 3125:-

Vid avbokning av Firma Laurentsio pga sjukdom erhålles inget arvode från arrangören.